Skogtekniker
Vi gleder oss over at du har takket ja til studiet «Skogtekniker», og ønsker deg velkommen som student ved Fagskolen Innlandet.

Velkommen
Skogbruket i Norge spiller en viktig rolle for sysselsetting og verdiskapning, både nasjonalt og lokalt. Med klimaendringer og et økende miljøfokus, er kompetanse innen framtidsrettet og bærekraftig skogbruk viktig.
Skogsertifiseringsordningene i skogbruket stiller tydelige og konkrete krav. Fagskoleutdanningen Skogtekniker møter disse utfordringene og gir kunnskap om praktisk planlegging og gjennomføring av skogbrukstiltak.
Studiet har søkelys på framtidsrettet og bærekraftig forvaltning og drift av skogeiendommer og -arealer, og gir kompetanse innen planlegging, gjennomføring, dokumentering og kvalitetssikring av aktuelle skogbrukstiltak og arbeidsoperasjoner ute i felt. Studiet gir en bred skogfaglig innsikt og en forståelse til å drifte og forvalte en skogeiendom.
Studiet gjennomføres som et deltidsstudium over to år, fordelt på fire semester. Studiet gir 60 studiepoeng. Vår hovedbase for studiet er på Fagskolen Innlandet, Gjøvik. Det vil i løpet av studiet bli lagt opp til en del obligatoriske ekskursjoner (dagsturer), nettbasert veiledning/gruppearbeid, undervisning over Teams og arbeidskrav som skal innleveres. Studiet er lagt opp til å fungere godt ved siden av annet arbeid.
Første samling
Det er oppstart onsdag 19. mars kl. 09.00 på Fagskolen Innlandet på Gjøvik.
Dag 1 starter kl. 09.00 og avslutter kl. 18, dag 2 kl. 08.30-18.00 og dag 3 kl. 08.30-14.00.
NB: Du trenger ikke å kjøpe inn bøker før etter første samling.
Vi legger opp til en felles middag kl. 18:30 første samlingsdag. Dette for at vi skal bli kjent og for at vi skal få en fin oppstart på studiet. Vi har reservert bord på Salt og Pepper på Gjøvik. Håper du blir med på dette! Fint om du kan sende en e-post til annsan@fagskolen-innlandet.no om du blir med på middagen (innen 12. mars 2025). Middagen må du betale selv. Vi trenger også en tilbakemelding på hvilken rett du ønsker å bestille: https://www.saltogpepper.no/se-meny (skriv opp dette i samme mail).